Over ons

Hubo is een doe-het-zelf formule waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij leveren artikelen aan particulieren en bedrijven. Hubo Akkrum is al meer dan 20 jaar dé doe-het-zelf zaak in Akkrum. Ruim 20 jaar waren Mathee en Jitske van der Vegt het gezicht van de toenmalige Fixet Akkrum. Na al deze jaren willen ze hun ondernemerschap op andere vlakken uitoefenen. Harry en Christina Haitsma hebben de zaak overgenomen. Samen met de vertrouwde gezichten van Jelle en Christa staan zij nu klaar om alle klussers en ondernemers in omgeving Akkrum-Nes te bedienen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten. Van huishoudartikelen tot plaatmateriaal wij hebben het in huis. Wanneer wij iets niet op voorraad hebben kunnen wij dit gemakkelijk voor u bestellen zodat u het product snel in huis hebt. Wanneer u grote aantallen besteld hebben wij de mogelijkheid om dit bij u thuis te bezorgen. 

 

Het team

 

Harry Haitsma

Sinds de overdracht in 2016 zijn Harry & Christina de nieuwe eigenaren.

Christina Haitsma

Christina is de mede-eigenaar. 

Christa Dijkstra

Al ruim 20 jaar is Christa een begrip in Akkrum. Christa staat altijd paraat voor de klanten en is altijd vrolijk.

Christa is de verfexpert. De juiste kleur verf doet erg veel voor je huis. Christa kan je advies geven en helpt je bij het uitzoeken van de juiste kleur. 

Jelle Bakker

Jelle staat al ruim 15 jaar paraat voor de klanten.

Hij helpt u graag met al uw problemen en zoekt een mooie oplossing voor u.

 

Jetse Durkstra

Jetse is tegelijkertijd met Harry en Christina bij de hubo komen werken.

Voorheen werkte hij in de bouw en is nu de klusjesman van Hubo. van klein tot groot kan hij alles voor u betekenen in huis.

 

Thomas Haitsma

Thomas werkt sinds kort bij de Hubo. Voorheen werkte hij in een watersportwinkel.

Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in de detailhandel.